Dva koncerta za Dan grada?

Lokalne vesti - Ponedeljak 13.01.2020 - 11:43

Ove godine bi Dan grada Vranja mogao biti po prvi put proslavljen uz dva muzička događaja.

Dan grada pre dve godine FOTO: G. Mitić/OK Radio Dan grada pre dve godine FOTO: G. Mitić/OK Radio
Kako ugovori još uvek nisu potpisani, tako nema ni zvaničnih informacija iz redova lokalne samouprave, ali gotovo je sigurno da će poslednji dani januara proteći uz dva koncerta.
 
Prvi bi trebalo da bude organizovan 30. januara, a drugi dan kasnije, na sam Dan grada.
 
Kako se nezvanično saznaje, na jednom od koncerata bi trebalo da nastupi Sergej Ćetković, dok bi drugi datum trebalo da bude rezervisan za ljubitelje rok zvuka.
 
Pregovori sa estradnim menadžerima traju već neko vreme i uskoro bi trebalo da javnost bude zvanično upoznata sa rezultatima.
 
Poslednjih godina, dok narodnjaci caruju Danima Vranja, u letnjem terminu, na koncertima za Dan grada nastupaju izvođači pop rok muzike
 
Najspektakularniji nastup pre četiri godine je za gradski praznik održao Zdravko Čolić, a nakon njega Vranjance su uveseljavali Crvana jabuka, Riblja čorba i Lexington bend.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: