"Dani karanfila" 13. i 14. jula

Lokalne vesti - Subota 29.06.2013 - 11:02

Grad Vranje u saradnji sa gradskom opštiinom Vranjska Banja ovogodišnje „Dane karanfila“ organizovaće u julu, a ne kao do sada u avgustu.

Centar Vranjske Banje Centar Vranjske Banje

Osim izbora za mis juga Srbije i nastupa estradnih zvezda u najavi je i kvalitetniji program koji će biti obogaćen novim sadržajima.

- Planiramo i organizovanje mini sajma meda i cveća u okviru „Dana Karanfila“ koji će biti održani 13. i 14. jula.

Narednih godina ti sadržaji  mogli bi da prerastu u nešto potpuno odvojeno – objašnjava Tomislav Stojanović, direktor  TO Vranje koja će opštini pomagati u organizovanju ove banjske tradicionalne manifesracije.

Stojanović kaže da gradske vlasti planiraju da turističku ponudu Vranjske Banje zaokruže sređivanjem Akvatorijuma ispod brane Prvonek i uvođenjem tople vode u njega i sređivanjem okoline Akvatorijuma.

- To je trebalo da bude odrađeno ovog leta, ali se zbog nedostatka finansija sređivanje odlaže za narednu godinu.

TO Vranje planira da turističku ponudu u Vranjskoj Banji obogati turističkim vozićem koji će uskoro biti stavljen u funkciju – kaže Stojanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: