DEMOKRATIJA u vranjskoj Gimnaziji

Lokalne vesti - Subota 29.10.2016 - 10:00

Poznati glumac Zijah Sokolović odigraće svoju predstavu “Demokratija” u Vranju, u sredu 2. novembra u sali Gimnazije “Bora Stanković”.

Soklović na prethodnom gostovanju u Vranju FOTO OK Radio Soklović na prethodnom gostovanju u Vranju FOTO OK Radio

Predstava “Demokratija” odigraće se zahvaljujući saradnji vranjske Gimnazije sa Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju, “Srbijom u pokretu” i “Medija i reform centrom” iz Niša.

Glumac Zijah Sokolović bavi se idejom demokratije kroz istoriju, provlačeći je kroz staru Grčku, stari Rim i mitsku priču o Prometeju i bogovima sa Olimpa, vešto pokazujući da je demokratija sistem koji je pre svega na strani ljudi, osim kada to baš i nije slučaj.

Zijah i njegov glumački partner Dražen Šivak sa lakoćom pričaju priču o demokratiji, prenoseći na publiku sve svoje male i velike dileme, pitanja i nedoumice, terajući prisutne da se zapitaju o vrlinama i manama političkog sistema u kome živimo.

Nakon predstave, publika će biti u prilici da razgovara sa poznatim glumcem.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: