Đorđević: Dinamo NE ŽELI DOGOVOR

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.04.2019 - 17:25

Gradski većnik za sport Nenad Đorđević je istakao da je rukovodstvo Grada Vranja bilo spremno na razgovor sa Dinamom, ali da čelnici kluba to nisu želeli.

"Pokazali smo dobru volju" FOTO: G.Mitić/OK Radio
U obraćanju medijima povodom protesta rukovodstva i igrača Dinama iz Vranja, Đorđević je naveo da se delegacija kluba nije pojavila iako je u više navrata izražena spremnost da se sedne za sto i razgovara
 
- Mi smo za finasiranje sportskih organizacija sa teritorije grada Vranja opredeljeno 50 miliona dinara, a FK Dinamo je dobio maksimalno predviđeni iznos od 20 odsto, odnosno 10 miliona dinara.
 
Želim da istaknem da čelnici kluba nisu dostavili usklađeni plan realizacije godišnjeg programa sa visinom dodeljenih sredstava, niti dokaz da će obezbediti razliku između odobrenih i potrebnih sredstava. 
 
Jedino što je ispoštovano u proteklom periodu jeste da je Dinamo vratio 548.000 dinara nenamenski potrošenih sredstava za 2018. godinu – rekao je Đorđević.
 
On je ukazao da je od početka nezadovoljstva predstavnika Dinama, Grad pokazao dobru nameru da se razreše problemi, ali da, uprkos pozivima gradonačelnika, druga strana nije izrazila spremnost za razgovor.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: