DS osudio napad na Milovanovića

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.02.2014 - 13:20

Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju najoštrije je osudio napad na predsednik OO URS u Vranjskoj Banji Tomislava Milovanovića.

Slobodan Stamenkovic Slobodan Stamenkovic

Kako je saopšteno, demokrate smatraju neprimerenim i skandaloznim ovakav vid obračunavanja na političkoj sceni, u kampanji i van nje.

- Vranju je neophodna politička kultura dijaloga, demokratizacija i poštovanje među političkim protivnicima, bez obzira na različitost programa i ideja.

Jedino tako možemo iskoračiti iz ovog začaranog kruga siromaštva u kome se nalazimo.

Fizičkim obračunima i sličnim aferama sigurno nećemo privući investitore u naš kraj, ni doći do novih radnih mesta, ni početi da rešavamo probleme.

Zbog toga, odlučno osuđujemo svaki vid nasilja, ne samo fizičkog i pozivamo nadležne organe da hitno istraže i reše ovaj slučaj, kako bi se svaki građanin osećao bezbednim – stoji u saopštenju vranjskog DS-a koje je potpisao predsednik GrO Slobodan Stamenković.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: