DSS: Antić da ne kupuje, nego da da ostavku

Lokalne vesti - Ponedeljak 30.12.2013 - 01:22

Gradski odbor DSS-a u Vranju uputio je otvoreno pismu gradonačelniku Zoranu Antiću, u kome od njega traži da podnese ostavku, zbog sumjivog načina pravljenja nove odborničke većine u Skupštini grada.

DSS u Vranju DSS u Vranju

- Sa sigurnošću ističemo da je sasvim jasno da građanima Vranja Antić govori jedno a radi sasvim suprotno.

Ako nije tačno da vlada ”kupljena koalicija”, što onda DSS-u ne vratite dva odborbnička mandata koja ste oteli, i to tako što ste gospođu Miroslavu Novković preko noći zaposlili u “Vodovodu” a Goranu Vitoroviću dali aneks ugovora o radu i promenili radno mesto u TOV-u - poručuje DSS gradonačelniku.  

Ova stranka opominje i da je vladajuća koalicija okupljena oko SPS- a odbornika Nenada Ordića zaposlila u “Sportskoj hali” kao pravnika na verovatno nekom izmišljenom radnom mestu, a odbornika Petra Petrovića u “Domu za učenike”, a sve sa ciljem “da se dođe do magične brojke 33”.

DSS je optužio Antića i da zapošlljjava isključivo odbornike, i to mimo zakona, “dok na tržištu rada i dalje čekaju stručni i obrazovani ljudi koji nemaju svoju šansu”.

- Sve izneto govori da smo mi iz DSS-a apsolutno u pravu, i da za razliku od Vas imamo i moral i odgovornost, kako ličnu tako i političku, te s toga građane Vranja možemo uvek pogledati u oči, jer ih nikada nismo izneverili niti prevarili za razliku od Vas koji to radite svakog dana.

A Vama poručujemo da prestanete sa providnim političkim marketingom i prodavanjem magle narodu i da pod hitno podnesete ostavku i vratite mandat  građanima Vranja! - traži u otvorenom pismu gradonačelniku Antiću GrO DSS-a u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: