DSS ulazi u vranjsku vlast

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.12.2012 - 10:17

Vranjski DSS od naredne sednice Skupštine, zakazane za 27. decembar, i zvanično će postati deo vladajuće koalicije u Vranju.

Stanojević Stanojević

Iako ovu informaciju za OK Radio niko nije želeo da komentariše, nezvanično se saznaje da su pregovori na ovu temu okončani, i da je DSS, iako „nepotreban partner“ dobio mnogo veći komad vlasti nego što se mogao i nadati.

Koliko se moglo saznati, iznenada oživljeni DSS mogao bi čak da u ovoj podeli dobije više mesta nego što je to slučaj sa URS-om.

Pored mesta zamenika direktora Direkcije, koje već drži Dejan Stanović,  i pomoćnika direktora u ZC, rezervisanog za Miroljuba Stankovića, DSS bi mogao dobiti još nekoliko zvučnih funkcija.

Kako OK Radio saznaje, DSS će za svojih sedam odbornika dobiti još i većnika u GV, direktorsko mesto u „Jumku“ za Miroslavu Novković, u Šumskom za Zvonimira Cvetkovića, pomoćničko mesto u TOV-u za Gorana Viktorovića, i, priča se, još tri do četiri mesta za zapošljavanje svojih članova.  

- Ostaje da se oni dogovore do nedelje. Nadamo se ulasku u vlast, dobijanju jednog većničkog mesta, još nekoliko stvari. Nama su dobri prijatelji i jedni i drugi, ali sa SPS-om imamo potpisan koaliciioni ugovor o zajedničkom nastupu - podseća Stanojević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: