EKSKLUZIVNO! Policiji poznato ko je ubica policajca iz Krševice?

Lokalne vesti - Petak 22.11.2013 - 10:52

Nadležnim organima poznato je ime vozača „audija“ koji je krajem oktobra usmrtio policajca iz Krševice kod Vranja Gorana Đorđevića, saznaje OK Radio.

Foto sa mesta ubistva policajca Đorđevića Foto sa mesta ubistva policajca Đorđevića

Iako u policiji i Tužilaštvu ne žele da saopšte informaciju o ubici, tvrdeći da je istraga u toku i da i dalje ne postoje podaci o vozaču, OK Radio saznaje da je reč o Albancu B. Destaniju iz Velikog Trnovca koji je još uvek u bekstvu.

Kako se saznaje, on nije u Srbiji, a tragovi istrage ukazuju na to da se nalazi na području Kosova.

Nezvanično se saznaje i da policija raspolaže video snimcima jedne diskoteke u Trnovcu, na kojima se jasno vidi da je Destani ušao u „audi“ ispred tog lokala i otišao u nepoznatom pravcu, u noći kada je tim autom pregažen policajac Đorđević.

Sa njim u automobilu bio je i suvozač Bajrami Rešat koga je policija nedavno uhapsila i on je u četvrtak u pritvoru Okružnog zatvora u Vranju preminuo u 50. godini života.

Lekari koji su pokušali da ga spasu reanimacijom veruju da je reč o infarktu, ali je telo ipak poslato na obdukciju. Rezultati će, kako se saznaje, biti gotovi u utorak naredne nedelje.

Porodica nastradalog policajca Gorana Đorđevića sumnja da je Rešat umro prirodnom smrću.

– Teško da može neko da me ubedi da je suvozač u tim godinama umro od infarkta.

Nesporno je da je sada već pokojni Rešat ključni svedok za ubistvo mog oca, pa su se neki verovatno uplašili da može da progovori i da će to biti opasno po ubicu koji je još uvek u bekstvu.

Niko nas do danas od nadležnih nije obavestio o toku istrage, pa smo i time razočarani, pored činjenice da je ubica još uvek na slobodi – kaže sin pokojnog policajca Stefan Đorđević (20).

Inače, Stefan je nedavno podneo zahtev za zaposlenje, jer mu je iz MUP-a obećano da će dobiti posao u Policijskoj stanici u Bujanovcu. Odgovora na zahtev iz policije još uvek nema.   

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: