ERAZMUS PLUS u Vranju

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.11.2016 - 09:12

Fondacija „Tempus“ u ponedeljak u Vranju organizuje Erazmus plus informativni dan, u Visokoj školi primenjenih strukovnih studija od 12 sati.

Ilustracija FOTO erazmus-plus.ro Ilustracija FOTO erazmus-plus.ro

Prisutnima će se tom prilikom obratiti Marija Filipović Ožegović, upravitelј Fondacije Tempus.

Na Informativnom danu će biti predstavljene nove mogućosti za visokoškolske institucije, opšte, stručno i obrazovanje odraslih i mlade u okviru programa Evropske Unije “Erazmus plus“ u ovom projektnom roku.

Zainteresovani će moći da čuju i o  načinima kako institucije i organizacije iz Vranja i drugih gradova koje se bave formalnim i neformalnim obrazovanjem mogu da se prijave za sredstva iz programa „Erazmus plus“.
 
„Erazmus plus“ je program Evropske unije za saradnju u oblasti obrazovanja i mladih kroz koji se finansiraju projekti mobilnosti, unapređenja obrazovanja i rada sa mladima.  

U upravo otvorenom pozivu za projekte će po prvi put biti podržano osnovno i srednje obrazovanje. Veća sredstva će biti izdvojena i za mobilnost mladih.
 
U okviru ovog konkursnog roka, za visokoškolske institucije ca Zapadnog Balkana je izvojeno preko 20 miliona evra, dok je za opšte, stručno i obrazovanje odraslih samo za Srbiju opredeljeno skoro milion evra.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: