Evropa dolazi i u Vranje

Lokalne vesti - Nedelja 12.05.2013 - 11:44

U Vranju u ponedeljak od 11 časova počinje velika akcija obeležavanja Dana Evrope, u sklopu projekta „Evropa to si ti“.

Ilustracija Ilustracija

Petodnevna akcija, koja će trajati do 17. maja, biće organizovana i u Leskovcu, Prokuplju, Novom Pazaru i Prijepolju.

Na ovim akcijama biće organizovano glasanje za najbolje fotografije sa konkursa sprovedenog na FB grupi „Evropa to si ti“.
 
Pored toga, biće promovisane najbolje prakse i projekti koje je podržala EU, a učesnici akcija imaće priliku da putem društvenih mreža upute poruku o tome šta su za njih evropske vrednosti u Srbiji.

Na svim događajima je predviđeno gostovanje predstavnika lokalnih samouprava, Vlade Srbije, Kancelarije za EU integracije i EU PROGRES programa, koji će odgovarati i na pitanja medija.

- Ovi događaji su jednistvena prilika da se u vašem gradu - opštini pokažu i promovišu evropske vrednosti i primeri dobre prakse, te da se povede debata o tome na koji način je približavanje EU korisno za građane i razvoj regiona južne i jugozapadne Srbije - navodi se u saopštenju BIRN tima, organizatora čitavog dešavanja.
 
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: