Foto konkurs: Evropa, to si ti

Lokalne vesti - Petak 03.05.2013 - 11:58

Na Facebook stranici EU Progres-a u toku je foto konkurs „Evropske vrednosti u Srbiji“. Ostalo je još pet dana do njegovog zatvaranja.

Fejs strana EU Progresa Fejs strana EU Progresa

Na fejs se mogu postaviti fotogafije, ali i glasati za najbolje fotografije koje simbolizuju i promovišu vrednosti, inicijative i primere dobre prakse u razvoju zajednice, kao i primere evropskih vrednosti.

Kampanja pod nazivom „Evropa, to si ti“ organizuje ovaj nagradni foto konkurs u okviru kojeg će nagraditi tri najbolje fotografije, dok će radovi finalista biti izloženi tokom uličnih akcija povodom proslave Dana Evrope u Vranju, Lekovcu, Prokuplju, Novom Pazaru i Prijepolju.

– Pozivamo sve ljude da podrže slike koje na najbolji način oslikavaju viđenje Evrope u Srbiji i svaki glas se računa, a fotografije sa najvećim brojem ući će u finale.

Takođe, svaki učesnik može da pošalje fotografije putem aplikacije koja je postavljena na zvaničnoj Facebook stranici „Evropa, to si ti“ – kaže menadžer za komunikacije EU Progresa Dejan Drobnjak.

Kampanju „Evropa, to si ti” finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko Programa evropskog partnerstva sa opštinama EU PROGRES, a sprovodi je Balkanska istraživačka mreža u saradnji sa Executive Group i Edukativnim centrom iz Leskovca.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: