Gimnazijalcima posebna priznanja zbog Bios Olimpijade

Lokalne vesti - Sreda 23.11.2016 - 12:02

Četvoro učenika Gimnazije “Bora Stanković” iz Vranja dobilo je posebna priznanja, nakon rezultata koje su postigli na BIOS Olimpijadi u Rusiji.

Priznanja za vrnjske gimnazijalce. Foto: Gimnazija Priznanja za vrnjske gimnazijalce. Foto: Gimnazija

Posebno priznanje dodeljeno je Jani Stanković, najboljem učesniku  kao takmičaru  sa osvojenim  najvećim brojem poena u poslednje četiri godine.

Njoj je dodeljena i nagrada  u znak sećana  na profesorku hemije Smiljanu Golubović, zahvaljujući  kojoj  su tokom svih ovih godina  učenici vranjske Gimnazije  učestvovali i osvajali veliki broj nagrada.

Priznanje za originalnost rada  pripalo je Kristini Jevremović, a za najbolju prezentaciju Milanu Pešiću, dok je priznanje za najbolju ekološku temu   dobila Anastasija Petković.

Profesorka Smiljana Golubović, kako navodi Suzana MIšić, direktorka Gimnazije “Bora Stanković” , bila je istinski borac za napredak nauke i tehnike.

- Danas se to nastavlja kroz rad  učenika i profesora  Gimnazije i njihovom željom da napreduju i vode  bitku  jedino pomoću znanja, nauke i rada.

Nakon održane 21. Međunarodne Bios - Olimpijade mladih u Rusiji, učenici Gimnazije  su dobitnici  posebnih priznanja  koja  su im dodeljena  u subotu u  Beogradu , u prostorijama  Art Ekspo/Info/Edu/Centra
- navodi Mišićeva.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: