Gokče: Lažno me optužuju

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.02.2014 - 16:37

Vranje - Povodom navodnih insinuacija da iza napada na predsednika OO URS u Vranjskoj Banji Tomislava Milovanović stoji Goran Tasić Gokče, saopštenjem za javnost obratio se Tasić, navodeći da je reč o neosnovanim napadima na njega.

Goran Tasic Gokce - foto Novine VRANJSKE Goran Tasic Gokce - foto Novine VRANJSKE

On tvrdi da “otvoreni i neosnovani napadi na njega od strane gradonačelnika Zorana Antića i načelnika Policijske uprave Vranje Slađana Velinovića ne prestaju”.

– Šef Odeljenja kriminalne policije u Vranju Boban Petrunović, danas je po nalogu svog pretpostavljenog Velinovića, pokušao da nagovori Aleksandra Joksića, odbornika URS-a iz Vranjske Banje da mene, Gorana Tasića, lažno optuži da sam ga ucenjivao, vređao i pretio mu pištoljem, ne bi li me optužili za učestvovanje u nemilom događaju u kome je pretučen Tomislav Milovanović,odbornik URS-a.

Da to nema veze sa istinom potvrđuje činjenica da je Aleksandar Joksić to sa gnušanjem odbio jer ne želi da bude uvučen u prljave igre koje se meni nameštaju.

Podsećam da je pre toga, gradonačelnik Zoran Antić, posredno i u svom prepoznatljivom maniru, mene prozivao u medijima, na OK Radiju i doveo u vezu sa napadom u Vranjskoj Banji u kome je pretučen predsednik OO URS-a – istakao je Tasić.

On je naveo da mu je 28. decembra prošle godine putem posrednika gradonačelnik Zoran Antić poručio da “ne bi trebalo da bude simpatizer SNS jer, navodno,to ne bi bilo dobro za njega”.

– Gospodine Antiću previše umišljate svoju veličinu i dajete sebi za pravo da odlučujete ko će koga podržavati i da li će biti simpatizer neke političke opcije ili ne.

Niti vi to možete meni da određujete, niti ja Vama – ističe Tasić i dodaje da je “”dobronamerne savete" da se mane podrške Srpskoj naprednoj stranci i nikako ne ulazi u bilo kakvu kampanju Antić ponovo poslao pre nekoliko dana, kada je Tasić boravio u Vranju”.

- Poruka je bila ista, da neću dobro da prođem ukoliko postupim drugačije.

Zbog toga želim da obavestim javnost, koja se očito namerno dovodi u zabludu kada sam ja u pitanju, da postupci i ponašanje Zorana Antića ne priliče civilizovanom čoveku, a pogotovu ne gradonačelniku.

Žao mi je što u Vranju vlada opšte bezakonje koje aminuje gradonačelnik Antić uz svesrdnu podršku Slađana Velinovića, načelnika Policijske uprave Vranje. Dokle god oni budu na tim pozicijama, Vranje neće biti bezbedan grad.

Pri tom ne mislim na ljude koji su imali problema sa zakonom već na obične građane i pripadnike vranjske policije koji se nisu svrstali u red poslušnika .

Njih dvojica, Antić i Velinović, postali su majstori da nekome nameste krivično delo dok na drugoj strani opraštaju i prikrivaju brojne kriminalne radnje svojih pulena – napisao je Tasić.

On tvrdi da je navodni “pokušaj da se njegovo ime dovede u vezu sa prebijanjem odbornika URS u Vranjskoj Banji dobro osmišljen scenario koga zajedno potpisuju SPS, gradonačelnik Antić i načelnik policije Velinović”.

- To je svima jasno. Zato apelujem na nadležne državne organe da se pozabave njihovim kriminalnim aktivnostima i da se jednom zauvek stane na put njihovoj bahatosti i javašluku. xxx

Vaš je posao, gospodo, da štitite sve građane Vranja i garantujete im bezbednost, a ne da sprovodite strahovladu i bavite se najprljavijim ucenama. Još jednom izražavam žaljenje zbog nemilog događaja u Vranjskoj Banji, kada je pretučen Tomislav Milovanović, odbornik URS i pre svega moj dobar prijatelj i nekadašnji saradnik u fudbalskom klubu "Železničar" Vranjska Banja.

Nadam se da će pošteni i nepotkupljivi pripadnici Policijske uprave Vranje koji odgovorno obavljaju svoj posao kao i ostale nadležne instutucije vrlo brzo pronaći počinioca ovog napada i da će krivac biti najstrožije sankcionisan – dodaje na kraju Tasić.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: