Grad šalje 49 đaka na more

Lokalne vesti - Četvrtak 13.06.2019 - 09:39

Grupa od 49 učenika sa teritorije grada Vranja tokom jula će ići na more o trošku lokalne samouprave.

Grad izdvojio milion i 400 hiljada dinara FOTO: vranje.org.rs Grad izdvojio milion i 400 hiljada dinara FOTO: vranje.org.rs
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, gradska većnica Zorica Jović i sekretar Crvenog krsta Tomislav Stefanović razgovarali su sa roditeljima đaka, koji će sredinom jula ići u Baošiće u Crnoj Gori, gde Crveni krst ima svoje odmaralište.
 
U obraćanju roditeljima dece koja će putovati na more, gradonačelnik Milenković je istakao da je prošle godine prvi put grad organizovao odlazak đaka na letovanje. 
 
Takođe, naglasio je da je ta lepa inicijativa preneta i na zimski raspust, pa su osnovci o trošku grada boravili na Besnoj kobili
 
- Pozvali smo vas da se upoznamo i predočimo vam sve tehničke detalje, kako biste imali vremena da valjano pripremite decu za odlazak na more
 
Sa decom će na moru boraviti i stručni saradnik, Slađana Arizanović i dr Marko Ivančov, tako da nemate razloga za brigu - rekao je gradonačelnik Milenković.
 
- Veoma mi je drago što će i ove godine 49 đaka iz osnovnih škola sa teritorije grada Vranja, deo letnjeg raspusta, tačnije period od 7. do 18. jula, provesti na moru. 
 
Njih su izabrale pedagoško-psihološke službe i uprave škola - rekla je gradska većnica Zorica Jović
 
Ona je dodala za decu će biti organizovani različiti sadržaji, poput kreativnih radionica, tako da će đaci biti u prilici da steknu i nova saznanja. 
 
Ovom prilkom  prikazan je i promo film o odmaralištu Crvenog krsta u Baošićima
 
Grad Vranje je za odlazak osnovaca na letovanje izdvojio milion i 400 hiljada dinara.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: