Gradsko veće dogovorilo budžet za 2013.

Lokalne vesti - Ponedeljak 03.12.2012 - 17:20

Na 17. sednici Gradskog veća, održanoj u ponedeljak, usvojen je Nacrt Odluke o budžetu grada Vranja za narednu godinu u visini od 2, 471 milijardi dinara.

Sa lica mesta Sa lica mesta
- Predloženi Budžet je transparentan i predviđa finasiranje svih kapitalnih investicija. 
 
Poseban iznos od 49 miliona dinara predviđen je za finansiranje, pored RTV Vranje, i drugih medijskih kuća na teritoriji Grada koje imaju dozvolu za rad - rekao je na konferenciji za novinare član Gradskog veća Branimir Stojančić. 
 
On je istakao da je Gradsko veće odobrilo po 200.000 dinara za finansiranje vantelesne oplodnje za pet parova iz Vranja i naglasio da će za ove namene u 2013. godini biti izdvojeno pet miliona dinara. 
 
Članovi Veća usvojili su i Nacrt godišnjeg plana rada Sekretarijata komunalne policije za 2013.godinu, kao i izmene Pravilnika o postupku i načinu rešavanja zahteva građana za naknadu štete usled ujeda napuštenih pasa. 
 
Na prethodnoj sednici Gradskog veća usvojen je predlog Odluke o imenovanju nove načelnice Gradske uprave i ovu funkciju u narednom mandatu obavljaće dosadašnja zamenica načelnika Miroslava Mladenović.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: