GV: Bez nabavke novih vozila

Lokalne vesti - Utorak 15.11.2016 - 10:42

Iako je u pripremi bilo raspisivanje javne nabavke za kupovinu dva vozila za potrebe grada Vranja, ona je stopirana, iz razloga što su na snazi mere štednje.

Koji će auto stajati ispred Skupštine grada? FOTO OK Radio Koji će auto stajati ispred Skupštine grada? FOTO OK Radio

Gradsko Veće je donelo odluku o nabavci dva vozila, jednog putničkog i jednog terenskog.

Igor Andonov, zamenik gradonačelnika Vranja, kaže da su prvobitne namere bile da se po povoljnim cenama obnovi vozni park, ali da trenutno nema para za tako nešto.

- Javna nabavka još uvek nije raspisana. Na  Gradskom Veću smo doneli odluku da se nabavi jedno putničko vozilo, ali ne neko visoke klase, već neko niže.

Postoji akcija „Fiata“, gde se  za reciklažu daje neko starije vozilo, i uz određene pogodnosti za devet do 10.000 evra uzima novo vozilo„Fiat  500 L“.

No međutim, ta nabavka je stopirana, zbog sveopštih mera štednje koje sprovodimo, i nalaženja alternativnog načina da se iz donacija dobije neko vozilo
- pojašnjava Andonov.

Inače, po prvobitno planiranoj javnoj nabavci, kupovina dva vozila bila bi realizovana u okviru programa bezbednosti saobraćaja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: