Han zatrpan otpadom

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.08.2016 - 10:53

Vranje - U ulici Mihajla Pupina u Vladičinom Hanu preduzeće “Porr Werner Weber“ već više od dve nedelje ne odvozi smeće, a prepuni kontejneri su leglo zaraze i mesto okupljanja glodara.

Hanski prepuni kontejneri FOTO Amaterski snimak Hanski prepuni kontejneri FOTO Amaterski snimak

Jedan od žitelja u ovoj ulici kaže da je kontaktirao ovo komunalno preduzeće, ali da oni još uvek ne reaguju na njegove apele da se smeće odveze.

- Zvao  sam pomenutu  firmu  više puta, ali niko  nije heo  da preduzme nešto  po  tom pitanju.

Odgovori koje sam dobijao  bili  su  da će obavestiti svoje radnike u poslovnoj jedinici  Vladičin Han, ali  od toga očigledno nema ništa
- zaključuje ovaj stanovnik  ulice Mihajla Pupina.

Finansijski direktor  “Porr Werner  Webera” Dragiša Ranđelović pojašnjava da je njegovo preduzeće u obavezi da četiri puta u toku meseca izađe  na teren u određenu ulicu.

- Naložiću nadležnima u hanskoj jedinici da odmah odu i izvezu smeće.

Letnji je period, pa je povećan obim smeća koji stanovištvo izbacuje u kontejnere.

Često u njima bude sena i kabastog otpada, pa je prebukiranost kapaciteta verovatno razlog kašnjenja sa izvoženjem smeća
- kaže Ranđelović.

Preduzeće “Porr Werner Weber” sa teritorije hanske opštine izvozi smeće na svoju deponiju u okolini Leskovca više od osam godina.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: