Hančani pobednici "Vlasinskog leta"

Lokalne vesti - Utorak 16.07.2013 - 09:30

Vranje - Trubački orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana ovogodišnji je pobednik „Vlasinskog leta 2013“ održanog u Surdulici i na Vlasini.

Radost pobednika Radost pobednika

Drugo i treće mesto prema oceni stručnog žirija pripali su trubačima iz Vranja, orkestrima Ekrema Mamutovića i Milana Mladenovića.   

Najbolji trubač manifestacije je Kristijan Azirović iz Bojnika, a najbolji basista je Jugoslav Petković iz pobedničkog orkestra Bojana Krstića.

Najbolji bubnjar je Stevan Demirović iz orkestra Elvisa Ajdinovića. Titula za najizvornije muziciranje pripala je orkestru Stojana Krstića.

Najbolji tenorista manifestacije je Aleksandar Stefanović iz orkestra Milana Mladenovića, a najboljom pesmom proglašena je „Zapevala sojka ptica“ u izvođenju orkestra Bakije Bakića iz Vranja.

Kolo trubačkog orkestra Milana Mladenovića proglašeno je za najbolje.

Prva truba publike na takmičenju seniorskih duvačkih orkestara je Siniša Stanković.

Najbolji pionirski orkestar je orkestar Stefana Ristića iz Vladičinog Hana, a najbolji orkestar u kategoriji omladinaca je orkestar Milijana Alimovića iz Prekodolca.  

Kristijan Trajković iz Zagužanja je najbolji trubač u kategoriji omladinaca.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: