Hirurzi SPASILI ŽIVOT povređenom u kafanskoj tuči

Lokalne vesti - Utorak 12.02.2019 - 09:49

Hirurzi ZC Vranje su, nakon teške operacije, uspeli da stabilizuju zdravstveno stanje Miloša T. koji je zadobio teške ubodne rane u kafanskoj tuči u Bujanovcu ovog vikenda.

Dr Saša Đorđević FOTO: D. Ristić/OK Radio Dr Saša Đorđević FOTO: D. Ristić/OK Radio
Služba hirurgije ZC Vranje je rad u novootvorenom Hirurškom bloku počela teškom operacijom nad tridesetogodišnjem mladićem iz sela Vrtogoš.
 
Miloša T. su operisali dr Saša Đorđević, hirurg i upravnik Opšte bolnice i vaskularni hirurg dr Momčilo Stoiljković
 
Prema Đorđevićevim rečima, mladić je imao ogromnu povredu grudnog koša sa desne strane.
 
- Rana je išla desetak centimetara naviše u grudnom košu i, iako mi nismo torakalni hirurzi, uspeli smo da ga spasimo.
 
Pacijent je stabilizovan i doveden do normalnih vitalnih parametara i taj mladi čovek je sada u potpuno stabilnom stanju – kazao je dr Đorđević.
 
On je izrazio uverenje da će u novom Hirurškom bloku operativni program biti proširen, a nivo operativnih zahvata biti maksimalno podignut.
 
Pomenuti incident se dogodio u noći između subote i nedelje, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Bujanovcu, kada su Miloš T. (30) iz Vrtogoša i Nebojša T. (40) iz sela Karadanik, započeli raspravu, nakon čega je došlo i do fizičkog obračuna.
 
Prema raspoloživim informacijama, Nebojša je nožem izbo Miloša u grudi i naneo mu teške telesne povrede opasne po život.
 
Brzom i efikasnom akcijom policije, Nebojša T. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega je uz krivičnu prijavu priveden tužilaštvu.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: