Inspekcija: Raskid ugovora zbog neizvršenja rušenja nelegalnog objekta

Lokalne vesti - Sreda 29.06.2022 - 13:37

Rušenje nelegalno izgrađenog objekta u neposrednom susedstvu OK Radija nije izvršeno jer se ovlašćeni izvođač radova noje pojavio na licu mesta.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

U zvaničnom odgovoru na pitanje redakcije OK Radija o razlozima zbog kojih nije izvršeno rešenje o rušenju nelegalno izgrađenog objekta, Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave Vranje navodi da je ovlašćena firma izvestila da je sprečena da to uradi.

 

Prema tim navodima, vlasnik firme "Polet d.o.o", koja je preko javne nabavke izabrana za vršenje usluge rušenja bespravno izgrađenih objekata, juče, pred kraj radnog vremena, Gradskoj upravi, Odeljenju za inspekcijske poslove, dostavio akt u kome obaveštava da je sprečen da danas pristupi rušenju predmetnog građevinskog objekta.

 

- Što se tiče daljih koraka, već je pokrenuta procedura za raskid ugovora zbog neizvršenja ugovornih obaveza, a nakon toga će, u skladu sa Zakonom, u što kraćem roku, biti sproveden postupak nabavke i zaključenje ugovora sa drugim izvođačem - stoji u zvaničnom odgovoru Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave Vranje.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: