Izglasano gde idu PARE od NAGRADNE IGRE

Lokalne vesti - Subota 16.06.2018 - 10:13

Završeno je glasanje za izbor projekta u koji će biti uložen novac koji je grad Vranje dobio u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi".

Glasalo 2.966 Vranjanaca FOTO: vranje.org.rs Glasalo 2.966 Vranjanaca FOTO: vranje.org.rs
Prema rezultatima javnog glasanja, suma od 23.000 evra biće upotrebljena za rekonstrukciju sanitarnih čvorova u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj".
 
Za ovaj projekat glasalo je 1.851 lice, za kupovinu dostavnog vozila za potrebe Predškolske ustanove „Naše dete" 183, a za arhitektonsko i gradjevinsko uredjenje vrtića „Čarolija" 933
 
Ukupno se izjasnilo 2.966 punoletnih gradjana, a komisija koja je sačinila zapisnik utvrdila je devet nevažećih listića
 
Glasanje je obavljeno u periodu od 6. do 15. juna na dva punkta u gradu; u Uslužnom centru Gradske uprave i na šetalištu, a pravo glasa su imali svi punoletni građani Vranja.
 
Vranje je osvojilo novčanu nagradu u iznosu od 23.000 evra kao grad iz kojeg je stigao najveći broj koverata sa fiskalnim računima u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi".
 
Takođe, kao nagradu Vranje će dobiti i WiFi drvo i ono će biti postavljeno na šetalištu iznad Robne kuće
 
„Telekom“ će raditi na instaliranju i održavanju, a WiFi drvo će biti u Vranju u periodu od narednih godinu dana.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: