Janja ponovo pomoćnik

Lokalne vesti - Sreda 26.12.2012 - 08:43

Dragan Janjić Janja (URS) ponovo je imenovan za pomoćnika gradonačelnika i biće zadužen za regionalni razvoj.

Janjić (u sredini) Janjić (u sredini)

On je tu funkciju obavljao i u prethodnoj lokalnoj vlasti, a kako kaže, pred njim su novi planovi i ciljevi koje mora da završi u ovom mandatu.

– Od 18. decembra ponovo sam pomoćnik gradonačelnika i na tu funkciju imenovao me gradonačelnik Zoran Antić.

Baviću se regionalnim razvojem, jer sam to radio i u prethodnom mandatu i sve mi je poznato. Akcenat ću ovoga puta staviti na izgradnju Industrijske zone Bunuševac i stvaranje uslova za dolazak „Geox“-a.

Treba da pripremimo devet hiljada kvadrata za izgradnju fabrike jer je to trenutno za grad prioritet nad prioritetima. O tome smo u ponedeljak razgovarali i sa ministrakom za regionalni razvoj Vericom Kalanović – kaže Janjić.

On najavljuje više projekata u narednom periodu, ali i navodi da nerealizovanih planova iz prošlog mandata nema.

– Ne postoji ništa što je ostalo nedovršeno. Želim samo da podsetim na stvari koje smo odradili, a to su vranjska Gimnazija koja je pri kraju, rekonstrukcije ulica 11. kongres, Francuska, Sarajevska, Radosava Jovića i vrtić u Asambairu i sve to je rađeno i finansirano preko NIP-a.

Već početkom naredne godine znaću kakvim budžetom raspolažem i na osnovu toga mogu da planiram dinamiku rada. U svakom slučaju, bez lobiranja kod države svaki posao će biti mnogo teži – kaže Janjić.

Inače, on je na mestu pomoćnika gradonačelnika bio od 15. decembra 2008. do aprila 2011. godine, nakon čega je imenovan za direktora JP „Skijalište Besna Kobila“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: