Javna česma plavi okolne ulice

Lokalne vesti - Četvrtak 16.05.2013 - 13:01

Javna česma u gornjem delu grada već mesec dana preplavljuje Topličku ulicu u Vranju zbog zapušenja odvodnog kanala.

javna česma u Topliku u Vranju javna česma u Topliku u Vranju

Prema rečima nadležnih u „Vodovodu“, to preduzeće dobilo je nalog Direkcije za izgradnju za otpušenje odvoda i vozilo „kanal džet“ će u četvrtak zaustaviti oto vode preko čitave ulice.

 – Direkcija za izgradnju je nadležna za stanje javnih česama u gradu. Mi smo od njih dobili nalog za rešavanje problema u Topličkoj ulici i već u četvrtak će naše ekipe raditi na saniranju odvodnog zapušenja – kaže Srđan Dekić, zamenik direktora vranjskog „Vodovoda“.

Meštani Topličke ulice kažu da su u par navrata obaveštavali Vodovod i Direkciju o prelivanju vode, ali da se niko iz službi održavanja ta dva javna preduzeća mesec dana nije pojavio na tom mestu.

– Nedopustivo je da voda preko ulice teče toliko dugo. Ono što je najstrašnije je to što nam je voda ulazila i u dvorišta i podrume.

Pitam se samo ko će štetu da nam nadoknadi, jer su mi mnoge stvari u podrumu upropašćene zbog vlage – kaže vlasnik kuće pored same česme.

Inače, na tom mestu dotiče voda iz bazena u naselju Toplik. Voda nije za piće, a meštani pričaju da se iz te česme pre petnaestak godina vodom snabdevalo tursko kupatilo „Amam“.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: