Još bez izbora direktora u tri firme

Lokalne vesti - Četvrtak 21.11.2013 - 13:11

Veoma važna sednica Mandatno-imunitetske komisije u Vranju, zakazana za sredu u devet sati, ponovo je odložena.

zgrada Skupstine grada zgrada Skupstine grada

Na sednici su članovi Komisije trebali da razmatraju predloge rešenja o imenovanju novog direktora preduzeća „Novi dom“, razrešenje sadašnjeg, prestanku mandata člana Nadzornog odbora JP „Novi dom“, rešenje o imenovanju direktora „Zavoda za urbanizam“ i "Uprave Banje".

 

Predsednik Komisije Siniša Mitić kaže da nije bilo većine potrebne za održavanje sednice.

 

– Ja sam bolestan i ležim kod kuće, a i nije bilo potrebne većine kako bi sednica bila održana.

 

Nju ću svakako zakazati za narednu nedelju, ali pre toga moram da vidim sa ljudima koje su njihove obaveze.

 

Sada su aktuelne i krsne slave, tako da sve to treba organizovati. Sednica će u svakom slučaju biti održana do sednice Skupštine grada – kaže Mitić.

 

Inače, naredna sednica Skupštine grada biće održana 6. decembra, na kojoj će biti izglasana nova rešenja za ova javna preduzeća.

 

Podsetimo, Komisija je najpre za izbor direktora “Novog doma” dala zeleno svetlo Goranu Petroviću, ali je konkurs zbog mnogih političkih neslaganja ponovljen.

 

Konkurs je ponovljen i za mesto direktora “Urbanizma”, jer se prethodni put nije javio ni jedan kandidat za to mesto. U međuvremenu je v.d. direktor “Zavoda za urbanizam” Marija Nikolić ispunila sve konkursne uslove, pa se tako prijavila na ponovljeni konkurs.

 

Za direktora „Novog doma“ konkurisao je samo Dragan Jovanović Šukar koji će po svemu sudeći zameniti sadašnjeg direktora Sašu Sentića.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: