"Kavim" ima odgovor za praznične gužve

Lokalne vesti - Četvrtak 02.05.2013 - 15:29

Preduzeće „Kavim Jedinstvo“ u Vranju uvelo je prethodnih dana i po dva autobusa na jednoj liniji zbog velikih gužvi i udvostručenog broja putnika koji dolaze u Vranje zbog praznika.

ilustracija ilustracija

Dispečer na vranjskoj autobuskoj stanici Živojin Arsić kaže da je u utorak bio najveći broj putnika koji dolaze iz Beograda, pa je „Kavim Jedinstvo“ tada „ubacio“ dodatne autobuse na liniji Beograd-Vranje.

– Najveći udar imali smo u utorak i to uglavnom iz gradova u Srbiji ka Vranju. Reč je o velikom broju studenata i učenika, ali i porodica koje dolaze u goste.

Svake godine je situacija slična, pa smo tako unapred spremni i dobro organizovani da gužvu sredimo i da svaki putnik bude dovežen do željenog mesta bez ikakvih problema – kaže Arsić.

On ističe da se veliki broj putnika iz Vranja očekuje u ponedeljak i za tada je „Kavim Jedinstvo“ spremio dodatne autobuse za ekspresne linije Vranje-Beograd u 13, 15.30 i 17 časova.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: