Komunalni policajac brani se ćutanjem: Tereti se za DVA KRIVIČNA DELA

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.08.2020 - 11:33

Protiv D. M. iz Vranja, (1984), komunalnog policijaca Gradske uprave u Vranju od strane Višeg javnog tužilaštva u Vranju doneta je Naredba o sprovođenju istrage, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Preti mu kazna zatvora od 3 do 12 godina FOTO: D. Ristić/OK Radio Preti mu kazna zatvora od 3 do 12 godina FOTO: D. Ristić/OK Radio
Osumnjičenom se na teret stavljaju dva krivična dela: neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246. stav 1 Krivičnog zakonika.
 
- Osumnjičeni je saslušan od strane dežurnog zamenika i branio se ćutanjem.
 
D.M. se stavlja na teret  prodaja psihoaktivne supstance – kanabisa (marihuane) tokom juna i avgusta tekuće godine jednom licu iz Vranjske Banje, kao i licu iz Vranja
 
Takođe su pripadnici Policijske uprave Vranje prilikom intervencije kod osumnjičenog pronašli i tri džointa - stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva.
 
Za navedeno krivično delo zaprećena je kazna zatvora od 3 do 12 godina, bez mogućnosti ublažavanje iste.
 
Protiv imenovanog je ovo tužilaštvo stavilo predlog za određivanje pritvora.
 
Predlog je prihvaćen od strane Sudije za prethodni postupak Višeg suda, te je osumnjičenom određen pritvor do 30 dana.
 
Gradska uprava danas se ogradila od postupka svog službenika i saopštila da je udaljen sa posla i da mu je određena mera suspenzije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Šone
11.08.2020. , 02:00
Lele kakva bruka i sramota, sve otišlo u aut.