Konačno: Petlje u Banji NEĆE BITI

Lokalne vesti - Utorak 09.04.2019 - 14:34

Vranjska Banja neće dobiti petlju i to iz razloga bezbednosti saobraćaja, izjavio je u Vranju Zoran Drobnjak, direktor „Puteva Srbije“.

Drobnjak: Uredićemo put do Vranjske Banje FOTO: D. Ristić/OK Radio Drobnjak: Uredićemo put do Vranjske Banje FOTO: D. Ristić/OK Radio
U lokalnoj javnosti se dosta spekulisalo oko toga da će, pored vranjske petlje, biti izgrađena još jedna kod Vranjske Banje, ali je tačku na ovu temu stavio Zoran Drobnjak, direktor „Puteva Srbije“, istakavši da je u ovom slučaju problem broj jedan – bezbednost saobraćaja na auto-putu.
 
Iako projektom petlja kod Banje nije predviđena, činjeni su napori da se odluka promeni, čak je i raspisan tender za izradu idejnog projekta sa studijom opravdanosti.
 
Od postojeće petlje u Vranju do Vranjske Banje je samo 7-8 kilometara, što je mala razdaljina za standarde Evropske unije, pojasnio je direktor „Puteva Srbije“ tokom posete ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović jugu Srbije.
 
- U Evropi, na primer u Italiji ili Austriji, petlje su na 40 kilometara. Tako isto će biti i ovde i u Smederevskoj Palanci – istakao je Drobnjak.
 
On je dodao da je razgovarao sa predsednikom Gradske opštine Vranjska Banja, Draganom Sentićem oko uređenja puta od Vranja do Banje.
 
- Uradićemo taj put i uradićemo trotoar da blista, da ima ta veza od vranjske petlje do Banje – najavio je Drobnjak.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
micika
09.04.2019. , 17:59
tako gospodo razvijate turizam pa naravno posto je grad vecnik micko mladenovic vet tehnicar...i ostali...zato petlja na presevsku dolinu....fuj
Doka
09.04.2019. , 20:38
Samo me zanima da mi neko objasni,,, iz kog razloga onda Bujanovac ima dva isključenja
Milojko
09.04.2019. , 21:12
Mislim da Vranjska Banja treba da ima petlju...A razlog da na 40 km nema petlje je netačan...od Naisa do Ražnja ima 40 km i 3 petlje...od Vrčina do Požarevca ima 45 km i 6 rampi...Racunajte sami

09.04.2019. , 21:37
A u Bujanovcu mogu dve petlje na manjoj razdaljini...vi stvarno neznate sta radite..
Max
09.04.2019. , 23:28
Bitno da u Bujanovac ima 2 peklje.Pravite,samo pravite,razvijajte Bujanovac i Presevo a Vranje i Banja neka,ali zapamtite suta cete da razmenjujete teritorije i sa ovima kojima danas pomazete.

11.04.2019. , 00:17
Bujanovac Jug Bujanovac Sever Vranje i Vranjska banja jad i cemer. Rece li mu neko nesto na ovog pametnog Drobnjaka