Kosanović preuzeo kormilo Radnika

Lokalne vesti - Sreda 23.11.2016 - 19:06

Vranje - Milorad Kosanović, nekadašnji trener „Crvene Zvezde“, preuzeo je „Radnik“ iz Surdulice i vodiće ekipu na prvom sledećem meču Super lige protiv „Čukaričkog“, potvrdio je OK Radiju predsednik kluba Stanislav Tončev.

Milorad Kosanović ne prvom sastanku u Milorad Kosanović ne prvom sastanku u "Radniku"; FOTO: "Radnik"

Tončev je rekao da se klub odlučio za smenu dosadašnjeg trenera Neška Milovanovića zbog poslednjih neuspeha u prvenstvu i takmičenju za kup.

- Serija od četiri vezana poraza, uključujući i utakmicu u kupu sa „Slobodom“ nas je primorala na ovakav potez.

Smatramo da nam je neophodna neka promena i osveženje i nadamo se da će nam to omogućiti novi trener Kosanović
– navodi Tončev.

Nekadašnji trener „Crvene Zvezde“ i „Vojvodine“ je stigao u Surdulicu u utorak uveče i kako se približava naredni meč, pripreme teku užurbano.

- Gospodin Kosanović je odmah po dolasku potpisao ugovor, u toku dana biće i licenciran i već održava prvi sastanak u klubu, nakon čega će održati i prvi trening sa igračima.

Kao trener „Radnika“ će debitovati već na sledećem meču u Super ligi Srbije u subotu protiv „Čukaričkog“, u kojem se nadamo pobedi
– optimističan je Tončev.

Prema prvobitnom dogovoru, Kosanović će biti angažovan do kraja jesenjeg dela sezone, uz mogućnost da se ugovor produži i dogodine.

Dosadašnji trener surduličkog superligaša Neško Milovanović je za pojedine medije izjavio da mu je otkaz saopšten usmeno i da neće napustiti kormilo kluba dok mu se ne izmire dugovanja.

Stanislav Tončev kaže da su u međuvremenu svi nesporazumi između kluba i bivšeg trenera rešeni.

- On je takvu izjavu dao verovatno u ljutini i afektu, jer je po prirodi takav i smatram da se već pokajao zbog toga.

On je u međuvremenu potpisao sporazum, prema kome su mu izmirene sve obaveze, jedna zaostala plata i još jedna po ugovoru, tako da je sve pod kontrolom
– kaže za OK Radio Stanislav Tončev.

Milorad Kosanović iza sebe ima veoma bogatu trenersku karijeru.

Do sada je sa uspehom predvodio mnoge timove, između ostalih “Vojvodinu”, “Crvenu zvezdu”, “Vuhan Hongtao”, “Dalian Šide”, “Zongijan”, “Olimpiju”, “Novi Pazar”, “Borac”, kao i mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: