Marjan V: Nisam ubio Jugoslava, braniću se ĆUTANJEM

Lokalne vesti - Subota 14.09.2019 - 13:25

Marjan V. (34), optužen za ubistvo Jugoslava Cvetanovića pre dve godine u Vranju, negirao je krivicu u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu i izjavo da će se zbog „torture koju je doživeo u policiji u Novom Sadu“, braniti ćutanjem.

Mesto gde je ubijen Cvetanović FOTO: S. Tasić/OK Radio Mesto gde je ubijen Cvetanović FOTO: S. Tasić/OK Radio
Marjanu V. se na teret stavlja da je krajem septembra 2017. godine u centru Vranja usmrtio mlađeg brata Saše Cvetanovića koji je nepravosnažno osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.
 
Inače, policija je Marjana označila kao osobu blisku "škaljarskom klanu", pišu "Novosti".
 
On je uhapšen pre tri meseca u Novom Sadu, zbog sumnje da je koristio falsifikovane isprave, ali je kasnije policija saopštila da se istraga protiv njega proširuje, jer postoje indicije da je ubio Cvetanovića, ali i da je izvršilac još tri ubistva.
 
Osumnjičen je da je u novembru 2018. godine u Podgorici likvidirao Veselina Kalezića, a krajem aprila ove godine Mila Ilića, kao i da je u Amsterdamu u martu prošle godine ubio Gorana Tasića Gokčeta.
 
Prema informacijama iz Crne Gore, u Specijalni sud je stigao i zahtev da se od Marjana V. uzme bris, kako bi mogla da se uradi DNK analiza
 
Tačnije, da se uzeti uzorak uporedi sa biološkim tragovima pronađenim na mestu zločina.
 
Jugoslav Cvetanović (31) ubijen je u haustoru zgrade Lepa Brena u Ulici Stefana Prvovenčanog. 
 
U njega je ispaljeno tridesetak metaka i to s leđa, a najverrovatnije je korišćeno oružje sa prigušivačem
 
Sumnja se da je likividiran u znak osvete za smrt Nikole Bojovića
 
Sam Saša Cvetanović je, nekoliko meseci pre ovog zločina, tražio od nadležnih u Specijalnom sudu da što pre saslušaju njegovog brata kao svedoka, "jer se plaši da će biti ubijen".
OK Radio, Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: