Miljan stigao i do Novaka

Lokalne vesti - Ponedeljak 18.11.2013 - 08:43

Miljan Mladenović iz Vranja ovoga vikenda uspeo je da ostvvari svoj životni san - da uppozna Novaka Đokovića.

Mladenovići sa Novakom Mladenovići sa Novakom

Miljan je jedan od najvećih Novakovih fanova na FB-u i Twiteru, odakle je do sada poslao preko 30.000 poruka podrške Novaku Đokoviću.

Gotovo da nema objave srpskog tenisera, piše Blic, na koju proteklih godina nije odgovorio njegov veliki obožavalac iz Vranja.

Miljanu se ove subote, posle mnogo godina, ispunio san da upozna svog idola.

Po završetku meča sa Štepanekom, Novak Đoković je odvojio nekoliko minuta da se upozna sa 17-godišnjim momkom iz Vranja. Miljan je u Beograd stigao sa ocem, bratom i sestrićem, a kada je ispred sebe ugledao Novaka, nije mogao da poveruje da će ga konačno upoznati.

Izgrlili su se i pozdravili, a onda mu je Novak uručio prigodne poklone, majice, loptice i znojnice koje je, naravno, potpisao. 

Ovaj Novakov fan, učenik Tehničke škole iz Vranja, budan je kad god Novak igra, bez obzira gde se u bilo kom trenutku na planeti nalazi naš teniser.
 

- Mnogo mi znači tvoja podrška. Beskrajno sam ti zahvalan zbog toga. Ostajemo u kontaktu i nadam se da se uskoro ponovo vidimo na nekom turniru - poručio je Novak dok je Miljan Mladenović samo konstatovao da i “dalje misli da sanja”...

Blic, OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: