MILJANINA BORBA još traje

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.12.2018 - 11:06

Miljana Ristić Stanković iz Vranja, majka dvogodišnjeg Vukašina, nastavlja svoju borbu za ozdravljenje u kojoj joj je i dalje potrebna pomoć plemenitih ljudi.

Miljana se bori sa posledicama hemioterapija FOTO: Facebook Miljana se bori sa posledicama hemioterapija FOTO: Facebook
Podsetimo, Miljani je pre dve godine, neposredno nakon porođaja, dijagnostikovana akutna mijeloblastna leukemija.
 
Zbog specifičnosti bolesti i njenog veoma brzog i agresivnog napada na organizam, bilo je neophodno izvršiti operaciju presađivanja koštane srži u Londonu
 
Nakon uspešne operacije koja je prošlog oktobra obavljena zahvaljujući brojnim akcijama i donacijama humanih ljudi, njeno zdravstveno stanje je bilo promenljivo, pa je primala dodatnu terapiju.
 
U avgustu, Miljana je primila neophodnu, dodatnu dozu matičnih ćelija čime joj se krvna slika stabilizovala. 
 
Uz mnogo sreće ta terapija je dala odlične rezultate, ali time, nažalost njena borba nije završena
 
- Hemoterapije koje sam primila su me značajno oslabile. Sada se svakodnevno suočavam sa različitim posledicama prouzrokovanim hemoterapijama. 
 
Nakon dodatne doze matičnih ćelija aktivirao se i GVHD (poželjan u odredjenim granicama) koji predstavlja još jedan izazov za mene.
 
Nastavljam dalje borbu do potpunog oporavka. U toj borbi mi je neophodna grupa jako skupih lekova. Imajte me u svojim mislima kako bih terapiju primala na vreme - stoji u poruci koju je Miljana objavila na svom Fejsbuk profilu.
 
Svi koji mogu i žele da pomognu mogu to da učine slanjem SMS-a sa sadržajem 304 na broj 3030.
 
Uplate se primaju i na namenski račun broj 160-469670-88
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: