Miting radikala u Vranju (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 27.02.2014 - 01:24

Srpska radikalna stranka (SRS) održala je predizborni miting u strogom centru Vranja.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Okupljenima su se obratili i Mladen Obradović, lider Pokreta „Obraz“ i Ivan Ivanović, predsednik SNP „Naši“ koji sa radikalima čine ujedinjenu listu „SRS – Dr Vojislav Šešelj“.

Pred oko 150 ljudi među kojima je bilo članova, simpatizera ali i zainteresovanih prolaznika najviše osmeha izmamio je Zoran Krasić, potpredsednik SRS, koji je jedini pozdravio okupljene sa „Dobar dan!“ za razliku od ostalih koji su govor počinjali sa „ Pomaže Bog“ .
 
Ovo je, ispostavilo se, bila namerna provokacija kako bi okupljenima stavio do znanja da „već razmišljaju evropski i da odmah prave greške“ jer je pravi odgovor, po njemu, trebao da glasi „Bog te poživeja“ .  

On je obraćanje nastavio u komedijaškom tonu, a zatim dao i neke savete.

- Ja sam trenutno u ekološkoj fazi te ono što ne vatam u ruke neću ni da stavljam u usta – rekao je Krasić i dodao kako je stanje u zemljama članicama EU nezavidno.

- Portugalija u krizi, Španija u krizi, Italija u krizi. Svi su krizirali kao Čeda Jovanović - rekao je javno, na mitingu, Krasić.

Ostali govornici plasirali su svoje ideje pre svega uperene protiv EU, ali i protiv SNS-a i njihovog lidera Aleksandra Vučića.

Tako je Aleksandar Vučić upoređen sa Hitlerom, izdajnikom i Supermenom, a izborni slogan radikala „I Kosovo i Srbija“ preimenovan u zakletvu.

-  Aleksandar Vučić se ponaša kao novi Hitler, hoće od Srba da napravi Nemce, misli da je Supermen pa će da spasava kao ono dete iz smetova.

Uhapsićemo sve lidere države jer su se oglušili o Ustav Srbije.

Mi nismo samo savez, mi smo trajni, istinsko otačanstveni savez koji se nije okupio oko novca – rekao je Mladen Obradović, lider „Obraza“.

Ivan Ivanović Lider SNP „Naši“, govorio je  tome da EU ima alternativu - savez sa Rusijom.

- Prošlo je 14 godina kako su vlast uzele proevropske stranke i vidimo do čega nas je to dovelo.

Mi ne nudimo milijarde, mi jedino nudimo savez sa Rusijom i članstvo u Evroazijskoj uniji – rekao je Ivanović okupljenima.

Milan Zdravković

              

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: