Nagrađeni učesnici konkursa Evropskog PROGRESA

Lokalne vesti - Četvrtak 25.12.2014 - 10:57

Vranje - Prvu nagradu na likovnom konkursu za kalendar programa Evropski PROGRES za 2015. godinu, na temu „Upoznaj Evropu”, dobila je Sofija Jelić učenica gimnazije „Pivo Karamatijević“ iz Nove Varoši.

Naslovnica konkursa Evropskog PROGRES-a Naslovnica konkursa Evropskog PROGRES-a

Dobitnici druge i treće nagrade su Nikola Kostić učenik Tehničke škole u Vladičinom Hanu i Aleksandra Milenković učenica Škole za tekstil i dizajn iz Leskovca.

Menadžer programa Evropski PROGRES Grem Tindal i predsednik opštine Blace Ivan Burgić uručili su laptop, tablet računare i digitalne fotoaparate, za 12 najboljih đaka učesnika konkursa.

Srednja škola Grdelica iz Leskovca je proglašena za najbolju školu i osvojila je laptop kompjuter i projektor, što će joj pomoći da unapredi kvalitet nastave.
 
Likovni konkurs za novogodišnji kalendar programa Evropski PROGRES, na temu „Upoznaj Evropu“, organizovan je tokom oktobra 2014. za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija u 34 opštine jugoistočne i jugozapadne Srbije.

Kalendar Evropskog PROGRESa za sledeću godinu krasiće i devet nagrađenih radova, čijim autorima su danas uručeni digitalni fotoaparati - Danilu Petroviću iz Vladičinog Hana, Diellzi Presheva iz Preševa, Mariji Mladenović i Mariji ilić iz Leskovca, Davoru Filipović i Jovani Đorđević iz Surdulice, Aleksandri Dugalić iz Raške, Bojanu Milovanoviću iz Ivanjice i Milošu Bursaću iz Vranja.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: