NAJBOLJI u vranjskom sportu u 2018: Kristijan, Ivana i Dinamo

Lokalne vesti - Sreda 30.01.2019 - 09:21

Na tradicionalnom izboru za najbolje u vranjskom sportu za proteklu godinu, koji se održava u okviru obeležavanja 31. januara Dana grada, dodeljeno je 90 priznanja i nagrada, kao znak zahvalnosti onima koji uspesima ispisuju sportske stranice Vranja.

Priznanja za najbolje sporrtiste i klubove FOTO: vranje.org.rs Priznanja za najbolje sporrtiste i klubove FOTO: vranje.org.rs
Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Slobodan Milenković i predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.
 
Za najbolju sportiskinju proglašena je Ivana Davidović, članica Kik-boks kluba „Vranje“, dok je najbolji sportista Kristijan Stošić, član Atletskog kluba „Vranjski maratonci“. 
 
Za najbolji sportski kolektiv proglašen je Fudbalski klub „Dinamo“
 
Sportsko iznenađenje za 2018. godinu je Ženski rukometni klub „Vranje“, а specijalno priznanje pripalo je džudo klubu „Vranje“ koji je ove godine proslavio jubilej, 50 godina postojanja. 
 
Za najboljeg sportskog stručnjaka Grada Vranja za 2018. godinu izglasan je Dragan Antić Recko, stručnjak u oblasti sporta je dr Bojan Ilić, sportski radnik godine je Nenad Stamenković iz Odbojkaškog kluba „Panda“, dok je nagrada za životno delo pripala Bogdanu Mitrovu, dokazanom sportskom radniku u streljaštvu. 
 
Gradonačelnik Milenković je u svom obraćanju prisutne podsetio da je sa istog mesta prošle godine dao obećanje da će Gradski stadion biti završen, što je i učinjeno. 
 
- Zadovoljstvo mi je što će na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića, Vranje biti jedan od šest gradova u kome će početi izgradnja novog stadiona po UEFA standardima. 
 
Koristim priliku da još jednom čestitam FK „Dinamo“ istorijski uspeh koji su ostvarili plasmanom u Superligu Srbije, sa nadom da će u prolećnoj sezoni ostvariti zacrtani cilj – rekao je Milenković.
 
Skupu se obratio i gradski većnik Nenad Đorđević koji je naglasio da je prethodna godina među trofejnijima po broju ostvarenih rezultata. 
 
- Grad je u protekloj godini podržavao sport i sportske manifestacije i nastaviće da podržava sve ono što predstavlja kvalitet i doprinosi razvoju grada, sporta i okupljanja omladine oko pravih vrednosti - najavio je Đorđević i dodao da je ova manifestacija posvećena onima koji sebe daju sportu i na taj način doprinose okruženju i svom gradu
 
Čestitajući dobitnicima, Davor Štefanek je naglasio odličnu saradnju koju Sportski savez Srbije ima sa gradskim rukovodstvom i poželeo Vranju olimpijskog šampiona
 
Dodeljeno je i devet posthumnih priznanja: Goranu Nastiću, Dušanu Đorđeviću, Zoranu Damjanoviću, Slobodanu Stošiću, Milenu Markoviću, Mihajlu Markoviću, Momčilu Trajkoviću, Branislavu Petroviću i Nebošji Stevanoviću. 
 
Uručena su i priznanja osnovnim i srednjim školama, pojedincima i sportskim mladim nadama Grada Vranja.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Mile
31.01.2019. , 11:53
Sramota nikad gori izbor. Sve ljudi iz SNS. Gde je ZOK VRANJE