Nestao mladi Vranjanac

Lokalne vesti - Sreda 26.12.2012 - 18:28

Vranjanac Milan Krstić (18) otišao je od kuće u utorak i nije se vratio. Njegov nestanak prijavljen je policiji i potraga je u toku.

Krstić Krstić

Kako se saznaje, Krstić sa sobom nije poneo mobilni telefon, niti lična dokumenta.

Njegova majka Biljana Krstić za OK Radio kaže da joj je sin nestao u utorak u 11 sati.

– Slučaj smo prijavili policiji i imali smo sastanak sa inspektorom za nestala lica. Obećali su mi da će učiniti sve da mog sina pronađu.

Zvali smo sve njegove drugove i drugarice, niko ne zna gde je. Nadam se da nešto ne kriju od mene, a ako se ispostavi suprotno, onda stvarno tako nešto ne mogu da razumem.

Ja sam van sebe i svašta mi prolazi kroz glavu. Molim Boga da je živ, sve ostalo ćemo lako – priča majka Biljana.

Portparol PU u Vranju Dragan Stamenković kaže da inspektori danas kreću sa potragom.

– Nakon prijave pribavljamo sve kontakte i adrese njegovih prijatelja i poznanika. Obilazimo sva mesta na kojima se pojavljivao i razgovaramo sa mnogim ljudima koji su direktno ili indirektno bili sa njim u bilo kakvom kontaktu.

 Na taj način stežemo obruč i uglavnom ovakve i slične slučajeve vrlo brzo rešimo – kaže Stamenković.

Nezvančno se saznaje da je Milan u utorak oko 11 sati pošao kod druga po knjigu, rekavši majci da mu spremi doručak jer se vraća za pet minuta. Od tog trenutka gubi mu se svaki trag.

Sa sobom nije poneo mobilni telefon i lična dokumenta, ali novac koji je dobio za 18. rođendan nije u kući, pa se pretpostavlja da je sa parama izašao iz kuće.

Za njega pričaju da je uvek bio miran, povučen, disciplinovan i kulturan, a roditelji kažu da nikada iz kuće nije izlazio, a da se ne javi ukućanima.

Prilikom nestanka na sebi je imao maslinasto zelenu rolku, tamno plavi donji deo trenerke, crne patike i plavu kapu.   



Vranjanac Milan Krstić (18) vratio se kući, posle dva dana potrage za njim. On je nestao u utorak oko 11 sati i nije se javljao, nako čega se pojavio kući u konfuznom psihičkom stanju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: