Nikolić dobija poslaničku kancelariju

Lokalne vesti - Ponedeljak 28.04.2014 - 13:11

Na 81. sednici Gradskog veća, kojom je predsedavao gradonačelnik Vranja Zoran Antić, uz odsustvo dva člana, pozitivno je odgovoreno na zahtev poslanika SNS-a Dragana Nikolića za dodelu poslaničke kancelarije koja će biti smeštena u jednom od lokala u vlasništvu „Novog doma“.

Antić i Nikolić Antić i Nikolić

Međutim, Gradsko veće je odbilo Nikolićev zahtev za dodelu sekretarice, zbog zabrane zapošljavanja u javnom sektoru.

Na sednici je usvojen i Predlog Odluke o dodeli novčanih sredstava po konkursu grada Vranja za 37 projekta kulture, kao i Predlog o obrazovanju Organizacionog odbora za „Vranjsko kulturno leto“.  

Od sedam redovnih tačaka, između ostalog potvrđen je Nacrt odluke o angažovanju revizora za završni budžet grada za 2013. godinu , doneta su rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za obeležavanje 100 godina od Prvog svetskog rata i Komisije za praćenje i održavanje kulturno-istorijskih spomenika i česama na teritoriji grada.  

Portparol Gradskog veća Branimir Stojančić rekao je da će grad uplatiti sredstva Turističkoj organizaciji i to 80. 000 dinara za realizaciju manifestacije „ Pivce za živce“ odnosno 131.000 dinara za manifestaciju „Izađi mi na teglu“.

M.Z.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: