Ništa od pojačanja: FSS kaznio i Dinamo!

Lokalne vesti - Petak 07.06.2019 - 12:43

Vranje - S prvim danima prelaznog roka, u ponedeljak, biće aktivirana i suspenzija za dva superligaša i tri kluba Prve lige, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Kako popuniti prvi tim? FOTO: D. Ristić/OK Radio Kako popuniti prvi tim? FOTO: D. Ristić/OK Radio
Kako prenose mediji, zbog dugovanja, na osnovu pravosnažnih rešenja fudbalskih organa, novajlije u letnjem prelaznom periodu neće moći da registruju Partizan, Rad, Zemun, čačanski Borac i Dinamo iz Vranja.
 
Ovo će, sasvim izvesno, predstavljati problem za Dinamo pred start naredne sezone u Prvoj ligi Srbije.
 
Vranjska ekipa je, nakon poslednje odigrane utakmice u Super ligi, ostala bez tri igrača koji su činili okosnicu prvog tima.
 
Danijelu Gašiću je istekao ugovor, golman Nikola Lakić se vraća u Bosnu i Hercegovinu, a najbolji strelac Dinama Željko Dimitrov ima status slobodnog igrača.
 
Plan stručnog štaba „žutih“ je bio da tokom letnje pauze klub potraži dva golmana, jednog ili dvojicu štopera, jednog veznog igrača i jednog špica i to među mlađim igračima.
 
Sada je taj plan doveden u pitanje, a samim tim i kvalitet ekipe koja startuje u Prvoj ligi sa jasnom ambicijom da se vrati u elitno fudbalsko društvo.
 
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je i to drakonski, predsednika i šefa struke Dinama Dragana Antića Recka sa 15 meseci zabrane obavljanja svih funkcija u fudbalu i novčanom kaznom u iznosu od milion dinara.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
mićun
07.06.2019. , 16:19
Recko dovedi centarfora iz Dobanovci grom igrač,golmana iz Rumuniju brani trenutno u drugu ligu njihovu.Ima Dinamo pare vraćamo se opet u Superligu Srbije.
mićun
07.06.2019. , 16:20
Recko dovedi centarfora iz Dobanovci grom igrač,golmana iz Rumuniju brani trenutno u drugu ligu njihovu.Ima Dinamo pare vraćamo se opet u Superligu Srbije.