Recko ponovo popio SUSPENZIJU i žestok udarac na DŽEP

Lokalne vesti - Petak 07.06.2019 - 09:40

Draganu Antiću Recku, prvom čoveku Dinama iz Vranja, Disciplinska komisija FSS izrekla je oštru kaznu zbog izjava posle baraža za popunu Superlige Srbije.

Žestok odgovor FSS na Antićeve izjave FOTO: G. Mitić/OK Radio Žestok odgovor FSS na Antićeve izjave FOTO: G. Mitić/OK Radio
Dragan Antić Recko kažnjen je sa 15 meseci zabrane obavljanja svih funkcija u fudbalu, zbog nedokazanih izjava o nameštenim utakmicama i teških optužbi na račun rivalskih klubova i njihovih čelnika.
 
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije mu je u novembru 2018. izrekla identičnu suspenziju, ali ju je drugostepeni organ preinačio u kaznu od dva miliona dinara, pa je Antić nesmetano mogao da vodi ekipu Dinama iz Vranja do kraja sezone.
 
"Sportski žurnal" prenosi da je ovog puta vremenskoj kazni odmah pridodata novčana, u iznosu od milion dinara, s tim da Recko ima pravo žalbe.
 
Dinamo je krajem prošlog meseca ispao iz Superlige nakon dvomeča sa Inđijom (0:3, 2:0).
 
Antić zbog isključenja u Inđiji nije mogao da vodi ekipu u revanš susretu, nakon kojeg je njegov pomoćnik Radmilo Jovanović za ispadanje Dinama optužio Radnik iz Surdulice.
 
Antić je pak, u svojim izjavama optužio porodicu Tončev, tvrdeći da su "klali" Dinamo sudijama i "iživljavali se" nad njim cele sezone.
 
OK Radio, Sportski žurnal

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
07.06.2019. , 12:43
To je covek bez mozak i kulture