Nova pomoć za Paraćin

Lokalne vesti - Sreda 28.05.2014 - 07:57

Akcija prikupljanja pomoći za poplavljena područja u Srbiji nastavlja se u Vranju nesmanjenim intenzitetom.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Brojna udruženja, firme i pojedinci svakodnevno dostavljaju pakete pomoći Crvenom krstu, a veliku humanost pakazuju i Makedonci koji se samoinicijativno organizuju kako bi obezbedili pomoć stanovništu ugroženom nedavnim poplavama.

Po rečima sekretara Crvenog krsta Tomislava Stefanovića u Paraćin je samo u utorak poslata humanitarna pomoć ukupne težine 6,5 tona.

U Paraćin, koji je pretrpeo veliku štetu od poplava, otpremljeno je i 700 pari obuće, koju je poklonilo vranjsko preduzeće „HIV“.

Predstavnici Udruženja Makedonaca ,,Goce Delčev"  iz Vranja u Crveni krst doneli su hranu i sredstva za higijenu, a učenici Muzičke škole iz Kavadaraca u Makedoniji darivali su za ugroženo stanovništvo u Srbiji flaširanu vodu, sredstva za higijenu i konzerviranu hranu.

U toku dana posredstvom Ambasade Srbije u Makedoniji u Vranje će stići 15 paleta sa sredstvima za higijenu i konzerviranom hranom.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: