Novo osvetljenje za fontanu

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.12.2012 - 12:23

Fontana u centru grada okićena je novim sijalicama koje grad koštaju preko pet hiljada dinara.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Tomislav Stojanović, direktor Turističke organizacije Vranja za OK Radio kaže da je za novogodišnje osvetljenje grada utrošeno ukupno 190.000  dinara.

 – Ne bih tačno znao koliko košta samo fontana, ali znam da smo metar svetlećeg creva plaćali 150 dinara.

Creva su potpuno nova i iskreno se nadam da će ostati čitava i za sledeću godinu. Planiramo da grad raskitimo 20. januara i sav ukrasni materijal sklonimo na sigurno mesto.

Takođe, uradićemo popis upotrebljivih stvari, pa ćemo tako znati za sledeću godinu na šta možemo da računamo – kaže Stojanović.

On napominje da je ove godine Turistička organizacija imala velikih problema oko ukrašavanja grada jer, kako je kazao, nije ništa čitavo zatekla od prethodnih organizacija.

– Mi po prvi put organizujemo novogodišnje ukrašavanje grada i mogu da kažem da je stanje koje smo zatekli što se materijala tiče bilo očajno.

Takoreći ništa nije bilo upotrebljivo, pa smo morali da kupujemo sve novo. Kablovi su bili pokidani, sijalice polomljene, ukrasi upropašćeni.

Vrlo ozbiljno smo shvatili svoj posao i moraćemo drugačije da radimo kako bi sačuvali i to malo što imamo. Iz godine u godinu imaćemo sve više ukrasa i grad će biti sve lepšiji za novogodišnje i božićne praznike.

 To je naš cilj koji smo zacrtali, a da bi do njega stigli moraju nam pomoći i građani. Za početak, da ne upropaštavaju ukrase i sijalice – ističe Stojanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: