Odobren prenos zemljišta za "Ditru" i "Geox"

Lokalne vesti - Utorak 23.04.2013 - 12:45

Gradsko veće u Vranju usvojilo je Nacrte Ugovora o prenosu prava nad građevinskim zemljištem kompanijama "Geox" i "Ditra Italia", kao i elaborate o ekonomskoj opravdanosti.

Gradsko veće u Vranju Gradsko veće u Vranju

Povodom ovoga Gradsko veće održalo je vanrednu sednicu u ponedeljak, posle obaveznog javnog uvida u ta dokumenta koji je trajao osam dana.

Kako nije bilo primedbi, ostaje da se o prenosu prava na zemljište u Industrjskoj zoni u Bunuševcu izjasni i Skupština grada, verovatno naa prvoj narednoj sednici.

- U narednom periodu mišljenje o dokumentima daće  Direkcija za imovinu, zatim Komisija koju formira Vlada, a nakon toga ona daje i konačnu saglasnost - izjavio je za gradski sajt pomoćnik gradonačlenika Boban Stanković.

Prema njegovim očekivanjima u prvom kvartalu juna trebalo bi da budu potpisani i ugovori sa italijanskim firmama koji će omogućiti prenos zemljišta i zapravo početak posla oko izgradnje fabrika ovih firmi u Vranju.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: