Opšta tuča u vranjskoj kafani

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.02.2013 - 13:27

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv Slobodana S. (33) iz Vranja zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Policija u kafani (rekonstrukcija) Policija u kafani (rekonstrukcija)

Takođe, podnete su prijave i protiv Zorana R. (32) iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i Slađana S. (32) iz Vranja zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

- Sumnja se da su Slobodan S. i Zoran R. 21. februara ove godine, u jednom ugostitelјskom objektu u Vranju, fizički napali vlasnika i goste od kojih su dvojica zadobili lake telesne povrede i polomili inventar u objektu.

Slađan S. i Slobodan S. su vređali policijskog službenika prilikom vršenja službene radnje – kaže Dragan Stamenković, portparol PU Vranje.

Tužilaštvo je podnelo predlog za preduzimanje određenih istražnih radnji i osumnjičeni su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji je Slobodanu S. i Zoranu R. odredio pritvor do mesec dana, dok je Slađana S. pustio da se brani sa slobode.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: