Optuženi za JUGETOVO UBISTVO odgovara i za druge optužbe

Lokalne vesti - Četvrtak 21.05.2020 - 11:28

Marjan Vujačić, optuženi za ubistvo Jugoslava Cvetanovića u Vranju, uskoro će se naći i pred sudom u Novom Sadu, ovaj put zbog optužbi da je falsifikovao lična dokumenta.

Sumnjiči se za četiri ubistva FOTO: S. Tasić/OK Radio Sumnjiči se za četiri ubistva FOTO: S. Tasić/OK Radio
Kako saznaje "Blic", sud u Novom Sadu nedavno je potvrdio optužnicu protiv Vujačića zbog falsifikovanja ličnih isprava, nakon višemesečne istrage Tužilaštva za organizovani kriminal.
 
Vujačić, protiv kojeg se inače u sudu u Vranju vodi proces zbog ubistva Jugoslava Cvetanovića, rođenog brata ubice Nikole Bojovića, osumnjičen je da je uz pomoć policijskih službenica iz Novog Sada za 1.500 evra falsifikovao pasoš, kao i druga dokumenta.
 
- Protiv njega i službenice MUP vodilo je istragu Tužilaštvo za organizovani kriminal, nakon čega je predmet prosledilo nadležnom tužilaštvu u Novom Sadu, koje je protiv njega podiglo optužnicu. 
 
Glavni pretres u ovom slučaju zakazan je dva puta, međutim, odložen je, jer Vujačić nije dovezen iz pritvora - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.
 
Ova optužnica četvrta je podignuta protiv ovog muškarca i jedina koja ga ne tereti za ubistvo
 
Naime, Vujačiću se na teret stavljaju čak tri ubistava: Jugoslava Cvetanovića u Vranju, Veselina Kalezića i Mila Ilića u Crnoj Gori, a za četvrto, koje je kako se sumnja počinio u Holandiji ubivši Gorana Tasića Gokčeta, još uvek nije procesuiran.
 
Prvo suđenje počelo mu je početkom godine u Višem sudu u Vranju, i to za ubistvo Jugoslava Cvetanovića.
 
Vujačić se tereti da je po nalogu Luke Bojovića, kako bi osvetio brata Nikolu Bojovića, 27. septembra 2017. godine u Vranju sa više hitaca iz vatrenog oružja ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića, rođenog brata Saše Cvetanovića Pitbula, osuđenog na 35 godina za Nikolino ubistvo.
 
Šta će biti s istragom koja se protiv Vujačića vodi u Holandiji, zasad nije poznato. Ova država može da ustupi Srbiji ili Crnoj Gori predmet, te da se i za ovo ubistvo Vujačiću sudi pred srpskim ili crnogorskim organima
 
Vujačić se sumnjiči da je ubio kontroverznog vranjanskog biznismena Gorana Tasića Gokčeta, koji je u Srbiji bio hapšen zbog iznude i pucnjave sat vremena pošto je letom iz Švedske došao u Amsterdam
 
Tasić je čekao osobu sa kojom je trebalo da se nađe, kada je izrešetan sa deset metaka.
OK Radio, Blic

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: