Otvaranje šetališta 11. novembra?

Lokalne vesti - Utorak 29.10.2013 - 10:19

Posle tačno šest meseci od početka radova na 200 metara dugom delu glavne ulice, šetalište u Vranju moglo bi konačno biti završeno do kraja novembra.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Radovi na postavljanju klupa, kandelabera i kanti za smeće na novom šetalištu u centru Vranja počeli su prošle nedelje, a ulica će najverovatnije biti svečano otvorena za petnaestak dana.

Prema rečima zamenika direktora Direkcije za izgradnju Dejana Stanojevića, u ponedeljak će biti postavljeno 15 klupa, čime se radovi privode kraju.

– Nakon postavljanja klupica, ostaje nam samo premazivanje kocke smolom, kako bi se sve šupljine ispunile i kako bi ulica izgledala vlažno.
 Kraj tih radova očekujemo za oko dve nedelje, nakon čega ćemo ulicu i svečano otvoriti – kaže Stanojević.

Novo šetalište činiće 24 ukrasna kandelabera,15 klupi i 10 kanti za otpatke.
Proizvođač je preduzeće "Lutovac & Company" iz Čačka. Ugradnju izvodi preduzeće "Jug Elektro" iz Vranja i Direkcija grada Vranja.

Ukupna vrednost te opreme je 1.363.000 dinara, a Gradsko veće je odobrilo izdvajanje još oko dva miliona za smolu.

Podsetimo, rekonstrukcija šetališta počela je 27. maja ove godine, a rok za završetak prolongiran je do sada nekoliko puta.

Nadležni u Direkciji uglavnom su izgovore nalazili u tenderima i navodno, zakonskim okvirima i rokovima koje su morali da ispoštuju.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: