Ovako će funkcionisati aplikacija za koronu koja je najavljena na Kriznom štabu

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.07.2020 - 14:17

Od ponedeljka posle 15 časova, svi građani koji čekaju rezultate PCR testa na COVID-19 mogu se prijaviti na besplatni automatski servis na Portalu eUprave i dobiti obaveštenje onog trenutka kada im bude gotov rezultat putem imejla i/ili sms poruke.

Servis obaveštava da je rezultat gotov FOTO: socijalnoukljucivanje.gov.rs Servis obaveštava da je rezultat gotov FOTO: socijalnoukljucivanje.gov.rs
Kancelarija za IT i eUpravu u saradnji sa Republičkim fondom za zdravstveno osiguranje razvila je uslugu na Portalu eUprava koja građanima omogućava da primaju imejl i SMS obaveštenja da li je njihov rezultat PCR testa na COVID-19 gotov.
 
Automatski (info) servis obaveštava isključivo o tome da je rezultat gotov, a rezultate testa građani će preuzimati na Portalu eZdravlja e-zdravlje.gov.rs.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: