Pala mirba u DSS-u

Lokalne vesti - Petak 28.12.2012 - 13:20

Za Gradski odbor DSS-a u Vranju 2012. je bila uspešna godina, jer je stranka ušla u lokalnu vladajuću koaliciju.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Dejan Stanojević, predsednik odbora, najavio je da će u narednom periodu za pomoćnika gradonačelnika biti imenovan Zvonimir Cvetković, magistar šumarstva iz redova DSS-a. Cvetković je doskorašnji direktor Šumskog gazdinstva.

- Imamo dobar odnos sa koalicionim partnerima i u četvrtak smo  na sednici Skupštine dali svoj doprinos u usvajanju tačaka dnevnog reda, kao i prilikom izglasavanja budžeta za narednu godinu.

DSS će i u 2013. godini pomoći gradskim preduzećima svojim stručnim kadrom  u Upravnim odborima ali i na mestima pomoćnika i zamenika direktora- kaže Stanojević

Stanojević tvrdi da je i pored pisanja medija o nesuglasicama u stranci,  jedinstvo u Gradskom odboru na visokom nivou.

- Biće nekih promena u organizaciji odbora, ali ono što je najbitnije je da mi na svim mestima po pitanju kadrovisanja predlažemo ljude sa kredibilitetom,  jer je i u prethodnom periodu DSS pokazao da ima najstručnije ljude na lokalu od svih partija – kaže Stanojević.

Miloš Simić, koordinator omladine DSS-a u Pčinjskom okrugu, podržao je svog lidera tvrdeći da nema nikakvih sukoba između  rukovodstva stranke i omladine  DSS-a.

- Stanojević ima punu podršku DSS-a u Vranju i da nije bilo Srtanojevića DSS  i ne bi bio deo vranjske vlasti – kaže Simić.

Iz te stranke  za Božić najavljuju i tradicionalno lomnjenje česnice sa zlatnikom u centru grada ispred vranjske Direkcije.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: