Pešak pregažen na autoputu kod Vranja

Lokalne vesti - Utorak 05.11.2013 - 21:37

Penzioner Miroljub Jović, star oko 60 godina, poginuo je u utorak oko 17 sati na magistralnom putu Vranje - Vladičin Han, u selu Polom.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Na njega je naleteo automobil marke škoda, niških registracija, u trenutku dok je prelazio put kod benzinske stanice.

– Pešak je sa teškim povredama prebačen u vranjski Zdravstveni centar, gde je tokom večeri podlegao povredama.

Uviđaj na licu mesta izvršio je osnovni javni tužilac u saradnji sa pripadnicima policijske uprave iz Vranja – kaže Dragan Stamenković, portparol  PU.

Kako se saznaje od meštana Poloma, Miroljub je pre nekoliko dana izašao u penziju.

Svoj radni vek proveo je u Leskovcu, gde su mu ostala deca i unuci, a pre nekoliko godina se on sam vratio u rodni Polom, nakon propasti preduzeća u kome je bio zaposlen.

Komšije kažu da je magistralni put prelazio na mestu gde nema krivina i gde svi prelaze, prilikom odlaska u prodavnicu.

Meštani sela pored magistralnog puta gde se izvode radovi na izgradnji Koridora 10 žale se na nemogućnost bezbednog prelaska puta, jer su radnici na Koridoru zatvorili uglavnom sve podvožnjake, a put i radovi na njemu su obeleženi improvizovanom saobraćajnom signalizacijom.

Inače pre samo pet dana na magistralnom putu Vladičin Han-Leskovac pregažen je pešak kod tunela Kržince, a 23 dana ranije na istom mestu dok je pretrčavao put poginuo je meštanin Kržinca Branko Marinković.  

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: