Pesma i slatkiši za decu

Lokalne vesti - Petak 22.11.2013 - 10:02

Povodom Svetskog dana deteta udruženje građana “Za naše Vranje” organizovalo je humanitarni koncert pod nazivom "Slatkiš za našu decu".

Publika na koncertu Publika na koncertu

Nastupali su lokalni muzičari: Dejan Mitić, Saša Stojanović, Miloš Ristić, Nemanja Vukomanović, Predrag Peđa Stojković, Stefan Stanković i Kolorado bend.

Posebnu draž na početku koncerta dali su najmlađi članovi hora muzičke škole Stevan Mokranjac iz Vranja.

Ulaznica za ovaj koncert bila je slatkiš ili igračka, a sakupljeni slatkiši donirani su deci u Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite.

Prilikom posete Centru direktorka Dejana Bogdanović se zahvalila Udruženju za humani gest.

- Drago nam je što ste povodom Svetskog dana deteta posetili našu ustanovu i što ste koncert organizovali i humanitarne priloge namenili našoj deci.

Trenutno u ovoj ustanovi boravi 15 dece uzrasta od četiri do 18 godina.

Mislim da je ovo za njih stvarno velika stvar što ih se neko setio i vidite koliko su deca zadovoljna i srećna, jer su dobila ove lepe igračke i slatkiše – izjavila je Bodanovićeva.

- Cilj ovakvih i sličnih akcija nije samo puko prikupljanje pomoći, već je cilj i buđenje svesti i pokretanje ljudi, lokalne zajednice i društva uopšte.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima koncerta, mesari Mišić, Plavom kamenu-Amoretti i svima koji su dali doprinos da ova akcija uspe – kaže se u saopštenju udruženja “Za našu decu”.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: