Pet kandidata za poslanike iz Bujanovca, jedan iz Preševa

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.02.2014 - 13:16

Prema podacima RIK, opština Bujanovac na predstojećim parlamentarnim izborima ima pet kandidata na do sada proglašenim listama za poslanike, a Preševo jednog.

Ilustracija Ilustracija

Iz Bujanovca su na poslaničkoj listi SNS-a Nenad Mitrović, na listi DSS Slavoljub Ristić, NDS polaže nade u Bobana Pavlovića, a SRS ima dva kandidata - Jovicu Stojmenovića i Gordanu Tasić.

Jedini kandidat za poslanika iz Preševa Kujtim Sadriu nalazi se na listi LDP .

Nenad Mitrović, predsednik gradskog odbora SNS u Bujanovcu, na poslaničkoj listi naprednjaka je pod brojem 148.

Na poslaničkoj listi DSS pod brojem 227 nalazi se Slavoljub Ristić iz Bujanovca, dok se pod rednim brojem 188 na poslaničkoj listi NDS nalazi Boban Pavlović iz Bujanovca.

Dva kandidata SRS za poslanike iz Bujanovca - Jovica Stojmenović je  pod brojem 110 a  Gordana Tasić pod brojem 219.

Jedini kandidat za poslanika iz Preševa Kujtim Sadriu, koji je i jedini Albanac na do sada proglašenim poslaničkim listama, nalazi se na listi LDP pod rednim brojem 148.

Učešće na parlamentarnim izborima najavila je i Partija za demokratsko delovanje (PDD) koja je još u fazi prikupljanja potpisa podrške, čiji je lider Riza Haljimi najavio da će predati poslaničku listu sa deset kandidata za poslanike.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: