Počela nivelacija Slobodne zone

Lokalne vesti - Četvrtak 09.01.2014 - 15:52

Radovi na nivelaciji terena na prostoru Slobodne zone Bunuševac u Vranju počeli su u četvrtak, čime se stvaraju uslovi za izgradnju proizvodnog pogona poznate italijanske kompanije „Geoks“.

sa lica mesta u Bunusevcu sa lica mesta u Bunusevcu


Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže da je investicija „Geoksa“ jedna od najznačajnijih u poslednjoj deceniji, ne samo u Vranju, već i na jugu Srbije.

- Teren površine 24 hektara, uz primenu savremene mehanizacije i poštovanje ugovorenih rokova, biće nivelisan i priveden nameni, uz podršku Vlade Srbije, koja je svojim Zaključkom opredelila sredstva u iznosu od 100 miliona dinara.

Ovim projektom stvara se serija investicionih ciklusa sa održivim ekonomskim efektima i rastom zaposlenosti – rekao je Antić.

Inače, vrednost ugovora je 78 miliona 500 hiljada dinara. Svečanosti su pored užeg rukovodstva grada prisustvovali i članovi Gradskog veća, odbornici Skupštine grada i direktori javnih ustanova i preduzeća.

Aleksandar Aca Stojković

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: